Piggt boutiquehotell i Miami

The Fairwind Hotel, Miami, Florida, USA

Garden Deluxe King-rum

King Deluxerum med balkong

Superior King-rum

Bo på ett fräscht och nyrenoverat hotell i hjärtat av glammiga South Beach

Njut av sol, bad och shopping i härliga Miami där soldränkta stränder och vajande palmer möter färgglada Art deco-byggnader och glammiga nattklubbar. Nyöppnade The Fairwind Hotel ligger mitt i trendiga South Beach, en kort promenad från stranden, huvudgatan Ocean Drive och det historiska Art deco-distriktet.

Hotellet består av tre renoverade 1930- och 50-talsbyggnader och ett helt nytt femvåningshus designat av arkitektfirman Schulman + Associates. Uppe på taket ligger en härlig pool omringad av solstolar som du kan sjunka ner i och svalka dig från hettan med en iskall drink.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor