Stilfullt hotell i charmiga Marseille

AC Hotel Marseille Prado Velodrome, Marseille, Frankrike

Upplev fransk kultur och mat på väldesignat boutiqehotell med bra läge i vackra Marseille, inklusive frukost eller halvpension

Perfekt för
Strand Storstad Drinkar & cocktails Mat Landskap

Missa inte

Hotellet ligger på en populär boulevard i området Prado i södra Marseille. Från tunnelbanestationen tar du dig snabbt och smidigt till stränder, parker och de främsta sevärdheterna i staden. Marseille har ett stort utbud av mysiga brasserier, restauranger, barer och uteserveringar där du kan äta något gott eller ta något att dricka. För den som vill kolla på fotboll eller rugby finns stadens Vélodrome några minuters promenad från hotellet liksom det stora kongresscentret i Chanot.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor