Stiligt och strandnära hotell i södra Spanien

Los Jándalos Vistahermosa, Puerto de Santa María, Spanien

Premium-rum

Premium-rum

Cadiz

Bo i spansk semesterdröm i Andalusien omgiven av vacker natur och stränder nära Atlantkusten, inklusive frukost och extra förmåner

Vackra stränder med klarblått vatten, subtropiskt klimat, exotiska växter inpå knuten – och så förstås den goda andalusiska matkulturen och de goda vinerna. Det är inte så svårt att förstå varför Spanien är ett välprövat och älskat resmål, men i denna del av Andalusien kan du räkna med att bli lite extra förtjust i den spanska semesterdrömmen.

Visst låter det skönt med ett stort och snyggt rum och möjlighet att kunna gå rakt ut från rummet till ett litet mysigt poolområde, omgivet av gröna träd där en fräsch klarblå pool bjuder in till svalkande dopp i värmen? Los Jándalos Vistahermosa erbjuder just detta, liksom ett toppläge för att kunna ta sig till ortens omtalat vackra stränder, resa runt i den spännande regionen, samt äta och dricka genuint spanskt på kvällarna.

Denna del av landet är dessutom perfekt om du är sugen på sightseeing av hög klass. Upplev fantastiska vyer i den högt belägna staden Arcos de la Frontera, gå på provsmakning av den lokala torra sherryn på ett bryggeri i Sanlucar de Barrameda eller testa surfmöjligheterna i den skönt avslappnade strandorten Tarifa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor