Stilrent boutiquehotell i Sarasota

Sarasota Modern, Sarasota, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Standardrum med två queen-sängar

Standardrum med en king-säng

Modernt designhotell med pool och restaurang på centralt och trendigt läge i Sarasota i Florida, nära sevärdheter, butiker och uteställen

Missa inte

Sarasota Modern är beläget i hjärtat av det livliga och växande Rosemary Arts District. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska och få en smak på det autentiska Sarasota, som är känt för sitt stora utbud av kultur och design. Till exempel kan du besöka otaliga museer, gallerier, utställningar och ständigt växlande events, men även botanisera i mindre, lokala butiker eller koppla av på någon av stadens härliga stränder. I närheten av ditt boende finner du även flera trendiga och inbjudande restauranger, caféer och barer, samt den ena eller andra yogastudion. Vi är ju trots allt i Florida.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor