Stilrent boutiquehotell på Zakynthos

Contessina Hotel, Tsilivi, Zakynthos, Grekland

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Elegant boutiquehotell med pool, bar och concierge på Zakynthos, nära stranden och flera restauranger, inklusive frukost eller halvpension

Perfekt för
Strand Mat Avslappning Spa

Missa inte

Contessina Hotel är lugnt och centralt beläget i Tsilivi, en kort promenad från stranden och strandpromenaden samt nära flera av stadens butiker, restauranger och traditionella, gärna familjeägda tavernor. Här har du ett bra utgångsläge för att utforska resten av det vackra Zakynthos. Till exempel kan du besöka de fantastiska blå grottorna, skeppsvraket Navagio, staden Zante eller den kulturella grannön Kefalinia. Det Zakynthos främst är känt för är dock sitt natursköna landskap och stora utbud av stränder och badvikar, som ofta är omgivna av branta klippor.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor