Strandnära idyll på Sardinien

Hotel Marana, Golfo Aranci, Sardinien, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Garden View-rum

Superior Garden View-rum

Superior Garden View-rum

Välkomnande hotell med pool och nära till stranden i Costa Smeralda, inklusive frukost och valbar middag

Hotel Marana är beläget vid Marinella-bukten i Costa Smeralda på Sardiniens nordöstkust. Hotellet ligger en kort promenad från stranden och du har även gångavstånd till marinan samt flera restauranger och butiker.

Hotel Marana erbjuder boende i ljusa och hemtrevliga rum och sviter som alla är försedda med balkong eller terrass. Vissa av enheterna har utsikt mot havet. I den karakteristiska Medelhavsträdgården med sina härliga dofter finns det en stor pool, där du kan koppla av på en av de bekväma solstolarna med en svalkande drink från baren. När du blir hungrig kan du beställa något att äta från hotellets restaurang, som serverar internationella och regionala specialiteter.

Costa Smeralda har länge varit känt av seglare för sin vackra natur, sina klippor och goda förhållanden för segling. Efterhand hittade den internationella jet-set-eliten hit och nu är området ett av de lyxigare i Italien. I närheten av hotellet kan du bland annat besöka städerna Porto Rotondo, Olbia och Porto Cervo. Eller kanske bara tillbringa eftermiddagen med att göra ingenting på en av det kritvita sandstränderna längs med kusten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor