Takbar och utsikt över Kiel-fjorden

Atlantic Hotel Kiel, Kiel, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Hotell med spa, takbar samt utsikt över Kiel-fjorden, nära shopping och sevärdheter, inklusive frukost och en flaska mousserande vin

I den tidigare Hansastaden Kiel kretsar allt kring vatten. Staden ligger precis vid Kiel-fjorden, med sina hamnområden, mäktiga fraktfartyg och eleganta yachter, vilket ger en speciell maritim atmosfär. Inte långt från innerstan finns det även ett stort antal fina stränder, som är populära badplatser under den varmare årstiden.

Atlantic Hotel är beläget i hjärtat av Kiel, nära centralstationen och gallerian Sophienhof. Härifrån har du bara en kort promenad till den charmiga historiska stadskärnan. Hotellet har vacker utsikt mot fjorden och hamnen. I restaurangen serveras smakrika nordtyska rätter med stort råvarufokus. Innan eller efter maten kan du ta en drink i den livliga baren på takvåningen, som erbjuder ett brett sortiment av kalla och varma drycker samt omsorgsfullt blandade cocktails. Dessutom har hotellet en välsorterad och prisbelönt vinkällare.

Efter en lång dag av sightseeing passar det bra att varva ner en stund i hotellets mysiga spa. Där hittar du olika sorters bastu samt ett rofyllt vilorum och en terrass med panoramavyer över Kiel. Du kan även välja att boka in dig för en avkopplande och energigivande massage.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor