Toppenläge på Berlins shoppingstråk

Maritim proArte Hotel Berlin, Berlin, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort-rum

Comfort-rum

Comfort-rum

Ett klassiskt boende med tapasrestaurang, pool och wellnessområde, inklusive frukost

Maritim proArte Hotel Berlin har ett superläge på Friedrichstrasse där du kan stilla shoppingsuget efter din resa. Du befinner dig mitt i händelsernas centrum och kan enkelt utforska Berlins eklektiska blandning av shoppinggator, klubbar och gallerier. Boulevarden Unter den Linden med Brandenburger Tor i spetsen ligger bara 100 meter bort – perfekt för en stunds hederligt turistande innan du beger dig till Berlins mer outforskade platser.

Efter din dag på stan kan du fylla på med energi på hotellets wellnessavdelning – en välbehövlig paus från Berlins citypuls. Här finns en pool, torrbastu och ångbastu. Innan du fortsätter ut på Berlins gator igen kan du ta några tapas på hotellets restaurang (varför inte en Currywurst?) följt av drink på Checkpoint Bar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor