Upplev Rom från ett hotell med takterrass

Hotel Forum, Rom, Italien

Flyg ingår Flyg ingår

Superior Imperial Fora View-rum

Superior New Style-rum

Bo på nyrenoverat hotell nära flera av Roms mest välkända sevärdheter, inklusive flyg, frukost och biljetter till Vatikanmuseerna

Med flera av Roms berömda sevärdheter som granne kan du bo på på detta eleganta och stilfulla fyrstjärniga hotell, som låter dig uppleva la dolce vita på riktigt. Checka in i stora rum som efter en helrenovering inretts klassiskt och modernt med alla bekvämligheter du behöver.

Börja dagen med en magnifik frukost och utsikt över den historiska delen av staden från hotellets takrestaurang. Här intar du också vällagade middagar i en stämningsfull miljö, tillagade med de bästa italienska råvarorna.

Rom är en riktig fullträff för den som är intresserad av vacker arkitektur och intressant historia. Från Hotel Forum har du nära till allt – Imperial Fora, Colosseum och några av stadens bästa restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor