Välkomnande hotell i Paris

Trianon Gare de Lyon, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Välkomnande hotell i Paris 12:e arrondissement, nära Place de la Bastille, Place de la Nation och Place d’Aligre, inklusive frukost

Missa inte

Trianon Gare de Lyon är beläget i Paris livliga 12:e arrondissement, nära flera restauranger, caféer och butiker men även sevärdheter som Place de la Bastille, Place de la Nation och Place d’Aligre, som är känt för sin marknad. Från hotellet har du ett bra utgångsläge för att utforska en av världens vackraste och mest romantiska städer. Till exempel kan du besöka Bastille-operan, de två öarna Île de la Cité och Île Saint-Louis, kyrkogården Père-Lachaise, Paris botaniska trädgård, Latinkvarteren, Marais och bohemiska Montmartre, samt ta långa härliga promenader utmed floden Seine och dess broar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor