Vitkalkat vuxenhotell med vackra vyer

Luna Santorini Suites, Pyrgos, Santorini, Grekland

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Emerald Sea View-svit

Sunset-svit med utomhuspool

Emerald Sea View-svit

Emerald Sea View-svit

Pearl-svit med utomhusjacuzzi

Emerald Sea View-svit

Emerald Sea View-svit

Sunset-svit med utomhuspool

Pearl-svit med utomhusjacuzzi

Pearl-svit med utomhusjacuzzi

Sunset-svit med utomhuspool

Boende i en gammal vingård på öns högsta punkt med charmig pittoresk arkitektur och elegant designinredning, inklusive frukost, vin och mer

På Luna Santorini Suites kommer du snabbt att förstå varför öns vackra solnedgångar gjort sig kända världen över. Boendets förhöjda läge i Pyrgos historiska medeltida kärna erbjuder panoramavyer över Egeiska havet där de vitkalkade sockerbitshusen klättrar längs klipporna och bländas mot den orangeröda himlen som ger ett spektakulärt sken över hela ön. Här bor du på en gammal vingård där husets traditionella arkitektur är ett charmigt komplement till den stilfulla och eleganta designinredningen.

Så fort du kommer innanför dörrarna till din svit är vardagsstressen som bortblåst. Söker du mer spänning under dagarna kan personalen hjälpa dig att boka allt från helikopterturer och seglingsutflykter till snorkling och besök på någon av de små vulkanöarna. Du kan också ge dig ut på långa promenader i stadens labyrint av kullerstensgator och gå hela vägen upp till stadens borg där du, igen, belönas med slående vyer över en av Greklands mest oförglömliga öar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor