En strandvistelse på Zanzibar - avbokningsbar

The Residence Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Prestige Ocean Front Pool-villa

Prestige Ocean Front Pool-villa

Zanzibar

Luxury Garden Pool-villa

Luxury Garden Pool-villa

Luxury Garden Pool-villa

Luxury Garden Pool-villa

Zanzibar

En privat villa med egen pool på vackra Zanzibar, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 19% ?

En resedröm med boende i egen villa med pool på Zanzibars paradis-liknande kust, inklusive halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En oförglömlig paradisdestination: Zanzibar har ett fridfullt läge i Indiska oceanen, precis bortom Afrikas östkust. Mot den silkeslena sanden skvalpar det kristallklara, turkosa vattnet lugnt och strandlinjen är kantad av charmiga vikar och svajande palmer. The Residence Zanzibar ligger på den sydvästra kusten på en sträcka av oklanderlig vit sand, omgiven av frodiga tropiska trädgårdar.

  • Här väntar må bra-dagar: Om omgivningarna inte är tillräckligt för att vagga dig in i ett fullkomligt lugn (vilket vi tycker att det är!), så kommer spaet garanterat att göra det. Från fasaden till produkterna är denna fristad designad i harmoni med de naturliga miljöerna. När det kommer till mat kan du välja mellan två avslappnade, eleganta restauranger – om du nu inte väljer att sitta vid stranden eller poolen.

  • Känn dig som hemma: Villorna osar samma sofistikerade, lugna charm som du finner på resten av The Residence Zanzibar, med höga tak, mörka träslag, vackra vyer över havet och gott om utrymme. Tillbringa dina dagar med att doppa dig i din privata pool, luta dig tillbaka på en dagbädd i vardagsrummet eller svalka dig i din alldeles egna trädgårdsdusch.

Faciliteter

- Pool
- Spa och gym
- Restaurang
- Bar
- Yoga och vattensport

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en timme från Zanzibar International Airport.


Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Mchamgamle, Kizimkazi, Zanzibar, Tanzania
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor